Onze Corona-proef lunch

Het zijn gekke tijden, of je zit alleen aan de keukentafel tussendoor snel even je lunch naar binnen te werken of je probeert je te concentreren met je kinderen om je heen, die telkens aandacht van je vragen. En dan mag je EINDELIJK een dagje naar kantoor, dat betekent dus ook gezellig lunchen samen met je collega’s. Maar wel op 1,5 meter, wat het soms lastig maakt. Hoe kun je dan toch gezellig lunchen met elkaar?

In de beginperiode van Corona hebben wij alle tijd gebruikt om ons pand coronaproef te maken, waardoor wij uw lunchitems op een veilige manier kunnen bereiden. Maar het stopt voor ons natuurlijk niet bij ons pand. Ook voor de chauffeurs hebben wij diverse maatregelen moeten treffen. Veiligheid en gezondheid staan natuurlijk bij ons bovenaan! Iedereen desinfecteert zich helemaal suf. Maar zo zorgen we er met z’n alle voor dat er zo hygiënisch mogelijk gewerkt wordt.

Om samen met collega’s te kunnen genieten van een gezellig lunch hebben wij onze lunchboxen! Deze zijn geheel coronaproef, waar wij erg zorgvuldig mee omgaan. Maar ook naast onze lunchboxen is het mogelijk om alle items die wij op de webshop aanbieden per stuk verpakt geleverd te krijgen. Deze optie vindt je terug wanneer je gaat betalen, hierdoor kun je een leuk buffetje klaarzetten of een schaal met broodjes op tafel neerzetten. Wij bereiden de lunch met alle liefde en zorgvuldigheid en bezorgen deze met een brede glimlach.

Ook wanneer je een online meeting hebt met meerdere collega’s kunnen wij de lunch verzorgen. De lunchboxen worden dan gewoon aan huis geleverd!

Probeer ook onze verrassende lunchboxen of andere lunchitems, wij hebben voor ieder wat wils. Ook deze worden geheel coronaproef ingepakt.

Samen moeten we er maar het beste van maken, wij dragen hier graag ons steentje aan bij!

Comments

Leave your comment