Ontmoet onze chauffeurs

De afgelopen jaren is niet alleen ons team in de keuken en op kantoor gegroeid, maar ook zijn er meer chauffeurs bijgekomen. Waar wij het eerst met 2 chauffeurs konden redden, rijden wij nu regelmatig met 4 chauffeurs! Tijd om 2 van deze bekende gezichten eens aan jullie voor te stellen. (op de foto, links Jeroen en rechts Henk)

Wie zijn jullie?
Jeroen, ik ben 26 jaar en woonachtig in Culemborg maar geboren in Hilversum. Nadat ik mijn MBO4 Bedrijfsmanagement heb afgerond ben ik 3 maanden gaan reizen door Azië. Bij terugkomst vond ik dat het tijd was om toch nog een studie op te pakken en heb ik een HBO marketing en communicatie afgerond. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te fotograferen met name in Amsterdam, voetbal speelt een grote rol in mijn leven en ga ik graag met vrienden weekendjes weg.

Henk, ik ben 33 jaar en woon samen met mijn vriendin Leonie en zoontje Mick van 1,5 jaar in Maarssen. Na een studie te hebben gedaan, lerarenopleiding (helaas niet afgerond) wilde ik totaal iets anders en tot op de dag van vandaag heb ik daar helemaal geen spijt van! In mijn vrije tijd sport ik graag, ga ik weekendjes weg met de familie en met mijn kleine man veel leuke uitstapjes doen.

Hoe zouden jullie jezelf omschrijven in 1 zin?
Jeroen, ik ben een harde werker die met iedereen goed kan opschieten en nooit chagrijnig is.

Henk, Ik ben erg enthousiast, sociaal en een echte teamplayer. Vindt het heerlijk om in teamverband dingen voor elkaar te krijgen.

Hoe zouden jullie je functie kunnen omschrijven?
Jeroen, ik denk een beetje als magazijn/logistiek medewerker. Ik ben natuurlijk veel onderweg om de lunches en catering te bezorgen. Maar daarnaast zorg ik ervoor dat de dranken voorraad klopt, het magazijn opgeruimd is en plan ik de routes voor de volgende dag.

Henk, mijn functie bestaat uit verschillende onderdelen. In de ochtend ben ik te vinden in de broodkeuken om de bestellingen voor de dag voor te bereiden. Daarna zorg ik ervoor dat deze bestellingen geleverd worden en sluit ik mijn dag af door het maken van de routes voor de volgende dag en het op orde brengen van het magazijn.

Hoelang werken jullie al voor Wie vult uw broodtrommel?
Jeroen, ik ben in juni 2018 hier komen werken omdat ik dacht leuk bestellingen bezorgen tijdens de vakantie. Maar dat bleek ik wel heel leuk te vinden en zeker in combinatie met de andere werkzaamheden en verantwoordelijkheden ben ik langer blijven hangen dan in eerste instantie gepland was.

Henk, ik werk hier sinds maart 2020 en merk dat ik in de loop van de tijd steeds meer verantwoordelijkheden krijg en mijn huidige functie/takenpakket erg aan het veranderen is.

Wat vindt je het leukste aan je werk?
Jeroen, de variatie in werkzaamheden, verantwoordelijkheden die ik door de jaren heen heb gekregen, het contact met mijn collega’s en vooral de hele dag lekker in beweging zijn. Ik heb zelf een opleiding voor marketing en communicatie afgerond, maar moet er niet aan denken om de hele dag op kantoor te zitten.

Henk, het leukste aan dit werk vind ik de variatie, geen dag is hetzelfde! Verder is het contact met mijn collega’s erg fijn iets wat ik erg belangrijk vind.

Waar wordt jij enthousiast van?
Jeroen, als de planning van een dag goed verloopt, de goede sfeer in ons team, het voorbereiden en opbouwen van een leuke catering partij en in hele drukke tijden zien dat we er als team met zijn alle hard voor werken om het beste resultaat te behalen.

Henk, als een dag vlekkeloos verloopt. Dat houdt in dat de bestellingen op tijd gesmeerd zijn en dat deze op het juiste tijdstip bij de klant geleverd zijn. Verder wordt ik enthousiast als de sfeer binnen het team goed is.

Wat is het aller gekste wat je hebt meegemaakt tijdens bezorgen?
Jeroen, Het bezorgen van een lunch bij een fotoshoot van Hunkemöller waar ze op dat moment ook bezig waren en de modellen in lingerie voorbij liepen. Was erg leuk om te zien en eens mee te maken.

Henk, Het enige dat ik kan bedenken dat gek is, is dat 4 weken nadat ik hier kwam werken de Corona uitbrak. Vanaf dat moment is het nog niet echt volle bak geweest. Ik kijk uit, als ik de verhalen zo mag horen, naar de momenten dat we met het hele team gaan knallen en weer goeie tijden tegemoet gaan.

Wat is je altijd bijgebleven?
Jeroen, één van mijn eerste opbouw partijen was bij een psychiatrische inrichting. Op de binnenplaats stond een grote tent waar wij diverse foodcourts hebben geplaatst. Het zag er super gaaf uit, maar je voelt wel de bedrukte sfeer als je in zo’n pand rondloopt. Maar het was een unieke ervaring om op zo’n plek catering te mogen opbouwen, daar kom je als “normale” burger normaal niet zo snel.

Henk, Het leukste wat mij is bijgebleven is dat we op één dag meer dan 50 adressen hadden waar we lunchpakketjes moesten bezorgen. Vooraf het puzzelen hoe we met zo min mogelijk auto’s, binnen het juiste tijdsbestek, alle adressen kunnen halen en achteraf de euforie als dat dan ook echt gelukt is.

Comments

Leave your comment