Gerecycled plastic

Gerecycled plastic!

Vanaf heden gaan wij weer gebruik maken van 100% plastic verpakkingen! Nu denk je vast; dat is gek in deze tijd, overal in de wereld zijn we de strijd aan het aangaan met single use plastic en zij gaan er nu toch weer mee beginnen. Dat klopt, maar niet zonder goede reden! Onze voorgaande verpakkingen waren niet goed te recyclen en wij vonden dat dit anders moest!

Onze verpakkingen zijn wel van helemaal plastic, maar dat betekent nu dus ook dat ze als geheel gerecycled kunnen worden. Onze vensterzakjes bestonden uit papier en plastic waardoor het recycleproces te kostbaar en complex werd. Met zakjes van 100% plastic kunnen we nu op een goede manier de gehele verpakking recyclen. Nog een bijkomend voordeel; de versheid van onze broodjes wordt nog langer gewaarborgd door deze nieuwe manier van verpakken!

Hoe pakken wij dit proces aan?
In de webshop van Wie vult uw broodtrommel staat vanaf heden het artikel plastic afvalzak. U kunt deze zak gehaal gratis laten meeleveren bij uw bestelling. Bij de eerst volgende levering kunt u de gevulde zak weer meegeven aan ons chauffeur. Wij zorgen er dan weer voor dat het plastic in het juiste recycleproces terecht komt.

Op onze locatie staat een aparte afvalcontainer waar wij deze afvalzakken verzamelen en als complete partij aanbieden bij de gemeentewerf. Door het als partij aan te bieden kan het op de juiste manier verwerkt en hergebruikt worden!

Wij gaan voor gerecycled plastic! Duurzame plastic voor de toekomst, voor elkaar!

Comments

Leave your comment