Wat zegt je eetgewoonte over jou als persoon?

Iedereen heeft natuurlijk zijn/haar eigen karakter, maar wist je dat jou eetgewoonte meer over jou zegt dan je denkt?

Langzame eter
Kan jij ook zo genieten van lekker eten? Je neemt graag uitgebreid de tijd voor dingen en doet niets overhaast. Zo werk je ook liever langzamer en secuur dan gehaast met een matig resultaat.

Snelle eter
Je eet graag in een rap tempo zodat je snel weer verder kan. Jij krijgt veel dingen voor elkaar, kan goed mutli-tasken. en kan goed omgaan met deadlines. Jij bent in je hoofd al 10 stappen verder dan de rest.

De organisator
Jij speelt altijd met je eten en houdt er een erg geordend leven op na. Jij houdt er niet van als verschillende voedsel soorten elkaar raken en houdt dingen graag netjes en geordend. Zo ook in het huishouden.

De avontuurlijke
Met jou is het nooit saai. Je houdt dan ook van gewaagde ideeën en maakt snel vrienden. Qua eten hou jij echt van nieuw, onbekend en exotisch eten.

De isolerende
Eet jij eerst het ene gerecht op voordat jij aan het andere begint? Dan ben jij erg detail-georiënteerd. Je bent erg voorzichtig en hebt oog voor detail.

De menger
Jij prakt alles lekker door elkaar, zodat jij zoveel mogelijk smaken in één hap hebt. Jij maakt graag tijd vrij voor mensen die belangrijk voor je zijn en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

De luide deler
Eet jij als een varken of ben jij een echte slurper? Dan leef jij een zorgeloos leven en maak je je niet zo druk om dingen. Je doet alles wanneer je zelf wilt en bent niet bang.

De voorbereider
Snij jij eerst je hele bord in kleine stukjes voordat je begint met eten? Dan ben je een echte voor uitdenker en plan jij er graag op los zodat niets aan het toeval overgelaten kan worden.

De kieskeurige
Bij voorkeur eet jij rauw! Je hebt hele specifieke wensen en deelt deze graag. Jij houdt ervan om in de buurt van geliefde te zijn en blijft het liefst in je vertrouwde omgeving “comfort zone”

Herken jij jezelf in één van deze eetgewoontes?

Comments

Leave your comment