Vers geperste sinaasappelsap, krokante belegde broodjes en gezonde salades, de perfecte ingrediënten voor een productieve werkdag! 'Wie vult uw broodtrommel' levert vers belegde broodjes, warme soepen, maaltijdsalades, vergaderlunches en zelfs complete lunchpakketten. Wij bezorgen niet alleen in Utrecht en omliggende gemeente, maar ook in Amsterdam!

Lekker en gezonde belegde broodjes

Onze belegde broodjes, salades, zoetigheden en soepen worden dagelijks vers bereid. De ingrediënten zijn diervriendelijk, vaak biologisch en altijd met zorg geselecteerd. Met Wie vult uw broodtrommel lukt het zeker een geslaagde lunch te creëren voor een succesvolle werkdag.

Bestellen

U kunt tot 11:00 uur bestellen voor dezelfde dag, wij leveren uw bestelling dan vanaf 12:00 uur. In Amsterdam en Utrecht leveren wij van maandag t/m vrijdag volgens verschillende bezorgtijden. Heeft u een levering in het weekend overleggen wij graag met u. Bestelling in Amsterdam worden dagelijks geleverd tussen 10:00 - 12:00 en 15:00 - 16:00 uur. Bestellingen in Utrecht worden dagelijks geleverd tussen 10:00 - 12:00 en 16:00 - 17:00 uur.