Wij stellen jullie graag voor aan....... Cheryl!

 

‘Het doel is om samen iets goeds neer te zetten!’

Om alle contacten goed te laten verlopen, zit er een heel team op ons kantoor. Eén van onze kantoor medewerkers is Cheryl.

Cheryl is 29 jaar oud en woont samen met haar vriend en hun tweeling in Maarssen. Sinds augustus 2022 versterkt Cheryl het kantoorteam van Wie Vult Uw Broodtrommel. Hier heeft ze de uitdaging gevonden die ze bij haar vorige baan miste. Ze geniet elke dag van haar werk; ‘het team is heel warm en we werken heel nauw samen met elkaar. Elke dag streven we ernaar, om weer iets goeds neer te zetten!’ – Cheryl

Haar verantwoordelijkheden zijn heel divers, geen dag is hetzelfde. Ze controleert alle bestellingen die binnen komen en zorgt ervoor dat dit gecommuniceerd wordt aan het keukenteam. Af en toe helpt ze mee met het opbouwen van lunches wat ze ontzettend leuk vindt. ‘Het is leuk om te zien hoe hetgeen wat je op papier zet dan werkelijkheid wordt’ aldus Cheryl.

Cheryl begint haar dagen met het bijhouden van de webshop van Wie vult uw broodtrommel. Ze controleert de bestellingen en zorgt dat deze goed binnenkomen in de keuken. Zodat het keukenteam snel aan de slag kan gaan, om voor iedereen een heerlijke lunch klaar te maken!

Het allerleukste aan haar werk vindt ze het klantencontact.  Ze vindt het leuk om de klanten blij te maken en ze zo goed mogelijk te helpen. In de toekomst wil Cheryl zich graag verder ontwikkelen in de sales. 

Comments

Leave your comment