A day in the life of.. Romy!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Die begint lekker vroeg.. De wekker gaat normaal om 6:00, omdat ik om 7:00 moet beginnen. Dan zijn er 2 dingen die ik niet kan missen… Koffie en make up! Daarna op de fiets en dan ben ik rond 6:50 uur op werk. Weer koffie drinken… Maar dan moet er toch echt een keer gewerkt worden!

Het brood is vaak net afgebakken en dan ga ik beginnen met bestellingen maken. Via ons Cook’IT systeem zie ik wat er allemaal gemaakt moet worden, hoe het gemaakt moet worden en hoe het verpakt moet worden. Soms willen opdrachtgevers het in mooie witte kistjes en soms is dat niet nodig. Dan vink ik alle broodjes, wraps of salades af die ik heb gemaakt, zodat ze in Cook’IT naar de volgende fase worden gezet waardoor degene die bij de uitgifte (controle) staat, de bestelling nog een laatste keer kan controleren.

Wanneer alle bestellingen af zijn hebben we wat meer tijd om schoon te maken en uiteraard nog een bakkie te doen?. Uiteraard kunnen er nog last minute bestellingen binnenkomen, daar zetten we dan welk even ons kopje koffie voor opzij.. Nadat de bestellingen af zijn, maken we ook nog de personeelslunch, maar we zijn dan vooral aan het schoonmaken, opruimen en bijvullen.

 

Wat vind je het leukste om te doen?

Gewoon lekker bezig zijn met broodjes maken. Ja eigenlijk alles maken vind ik heel leuk! Maar in de broodkeuken is dat natuurlijk vooral brood haha. Het broodje dat ik zou aanraden en wat ik ook leuk vind om te maken, is toch wel het broodje met hummus of met gegrilde groente. Dit zijn klassiekers, maar deze zijn gewoon heel lekker en vallen goed in de smaak!

Maar zoals ik al zei, ik word enthousiast van in de keuken bezig zijn en lekker gevarieerd eten maken. Gelukkig voor mij (?) zijn er genoeg verschillende broodjes, wraps en salades om uit te kiezen, dus ik hoef me nooit te vervelen!

Comments

Leave your comment