Header

Wie vult uw broodtrommel bezorgt belegde broodjes, soepen, salades en zoetigheden in de regio Amsterdam & Utrecht. Wij werken uitsluitend met verse producten; zo zijn de ingrediënten diervriendelijk, vaak biologisch en altijd met zorg bereid.

Van eenvoudige broodjes tot een complete bedrijfslunch of een selectie 'brainfood' tijdens vergaderingen, wij hebben het!

Wievultuwbroodtrommel.nl is een handelsnaam van Next Kitchen catering.

Next Kitchen

In 2006 is Next Kitchen opgericht door Jeroen Boere. Met zijn rijke ervaring als kok bij diverse ondernemingen had hij de juiste papieren om zijn eigen cateringsbedrijf te starten. Het enthousiaste team van Next Kitchen bestaat inmiddels uit 22 pro-actieve, flexibele medewerkers, dagelijks aangevuld met een vaste groep oproepkrachten. Het team werkt continu aan het optimaliseren van de kwaliteit en het creëren van nieuwe, verrassende gerechten en concepten. De relatief kleine omvang van het bedrijf maakt Next Kitchen zeer flexibel ingesteld. Wij staan er bij onze opdrachtgevers om bekend bereid te zijn net dat stapje meer te zetten. Bij Next Kitchen draaien we onze hand niet om voor last-minute aanvragen en specialiseren wij ons in zowel kleinschalige als grootschalige persoonlijke afstemming. Wij denken graag met de opdrachtgevers mee!