Chef de partie

Functieomschrijving

Kan jij ook zo genieten van een heerlijke lunch en bijzondere broodjes?

Als Chef de partie ben je naast de rechterhand van de souschef ook verantwoordelijk voor het bereiden van de dagelijkse lunches. Je bent wel een vroege vogel, want je diensten beginnen om 05:00 uur. Maar wat is nou mooier dan de dag beginnen en andere mensen gelukkig te maken met een heerlijke, unieke lunch? Ken jij bijvoorbeeld de ciabatta met smokey entrecÙte, gepofte tomaat en doperwtencrËme al? Door veel variatie aan te bieden op onze webshop, blijven wij onze opdrachtgever dagelijks verassen. Zo smeren wij van pompoenpit broodje kaas tot een rueben sandwich met smokey brisket. 

Bang voor verveling? Dat hoeft bij ons echt niet, wij smeren dagelijks 10 tot 8000 broodjes, welke elke nacht vers worden bereid volgens eigen recept! Maar als chef de partie ben jij ook verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe broodjes met belegsoorten en salades.

Werkzaamheden

Tijdens jou dienst zullen de volgende werkzaamheden aanbod komen.
- Bereiden van lunches
- Mise en place voorbereiden
- Rechterhand van de souschef
- Leider bij afwezigheid van de souschef
- Aansturen medewerkers- Begeleiden leerlingen en stagiaires

Functie-eisen

- Afgeronde koksopleiding
- Minimaal 2-3 jaar ervaring in de keuken
- In het bezit van een rijbewijs B
- Goede communicatieve vaardigheden
- Goede beheersing van de Nederlandse taal
- Flexibel inzetbaar (7 dagen per week)
- Creatief is een pré
- Kennis van HACCP
- Accuraat
- Verantwoordingsgevoel

Wat bieden wij jou?

- Een afwisselende functie met ruimte voor ideeÎn en eigen inbreng
- Een prettige werksfeer in een jonge, dynamische werkomgeving
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Contact

Enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en stuur je sollicitatie ter attentie van Jeroen Boere naar het mailadres jeroenboere@nextkitchen.nl of bel gerust wanneer je nog vragen hebt op 030 243 2898. We ontvangen graag een curriculem vitae en een motivatiebrief. Wellicht tot snel!

 

Hulpkok M/V (oproepbasis)

Functieomschrijving

Je bent samen met collegaís dagelijks verantwoordelijk voor de diverse cateringpartijen. Doordat Next Kitchen alle gerechten vers bereidt zijn enige vakkennis en beheersing van de basis technieken een vereiste. 

Werkzaamheden

Tijdens jou dienst zullen de volgende werkzaamheden aanbod komen.
- Bereiden van belegde broodjes
- Bereiden van andere lunchgerechten (zoals salades)
- Mise en place voor de volgende dag
- Hapjes garneren

Functie-eisen

Wij zijn opzoek naar een hulpkok, die ons keukenteam kan ondersteunen.
- Minimaal afgeronde MBO opleiding
- Goede communicatieve eigenschappen en gastvriendelijke houding
- Beheersing van de Nederlandse taal
- Kennis van HACCP regelgeving
- Proactieve houding en teamspirit
- Flexibel inzetbaar (dagen starten om 05:00 uur)
- Ervaring en affiniteit met horeca en/of catering zijn een pré

Wat bieden wij jou?

- Een afwisselende functie met ruimte voor ideeÎn en eigen inbreng
- Een prettige werksfeer in een jonge, dynamische werkomgeving
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Contact

Enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en stuur je sollicitatie ter attentie van Jeroen Boere naar het mailadres jeroenboere@nextkitchen.nl of bel gerust wanneer je nog vragen hebt op 030 243 2898. We ontvangen graag een curriculem vitae en een motivatiebrief. Wellicht tot snel!