Geen items

Lekkere, gezonde belegde broodjes in Utrecht

Vers geperste jus d'orange, knapperige broodjes en lekkere salades zijn de ingrediënten voor een geslaagde lunch. Een goede, complete lunch is gezond en geeft energie, zodat u het beste uit de dag kunt halen!

Onze belegde broodjes, salades, zoetigheden en soepen worden dagelijks vers bereid. De ingrediënten zijn diervriendelijk, vaak biologisch en altijd met zorg geselecteerd. Met 'Wie vult uw broodtrommel' lukt het u zeker een geslaagde lunch te creeëren voor een succesvolle werkdag.
 
 
 
   
 
 
 
Lekker & Gezond Bezorgtijden Bent u voor het eerst?
Wij werken uitsluitend met dagverse producten. De
ingrediënten zijn diervriendelijk, vaak biologisch en altijd met zorg geselecteerd.

 
Geef uw bestelling voor 15:00 uur door en uw belegde broodjes worden de volgende dag voor 12:00 uur geleverd. Te laat met bestellen of een bestelling in het weekend? Bel ons gerust: 030-2432898
 
Meld u eenvoudig aan op onze website en stel uw lunch samen. Heeft u nog vragen? Kijk eens bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 030-243 28 98
 


Lekkere en gezonde belegde broodjes in Utrecht


Vers geperste sinaasappelsap, krokante belegde broodjes en gezonde salades, de perfecte ingrediënten voor een productieve werkdag! 'Wie vult uw broodtrommel' levert vers belegde broodjes, warme soepen, maaltijdsalades, vergaderlunches en zelfs complete lunchpakketten. Wij bezorgen niet alleen in Utrecht maar ook in omliggende plaatsen zoals Houten, Nieuwegein, Maarssen, IJsselstein, De Meern, Vleuten en Bunnik.
 

Let op: U kunt uw bestelling niet contant afrekenen, uitsluitend achteraf met factuur. Contact ons gerust voor meer informatie over de betaalmogelijkheden.